Vær at vide inden ferien

Slut med køresyge. Med Sea-band kommer I køresygen kvit inden for kort tid,

Køresyge kan ødelægge turen for hele familien

Hvis en eller flere bliver køresyge i bilen er det ubehageligt for hele familien – men sådan behøver det ikke at være mere.

HVILKEN FORM FOR TRANSPORT ER VÆRST?

En nylig undersøgelse viser at sejlads er den transportform der oftest er skyld i svær transportsyge. Men transport med biler og busser er langt hyppigere og derfor er køresyge et betydeligt problem for mange.
Især børn kan være hårdt ramt af køresyge, da hjernen først skal “lære” de påvirkninger der sker når man kører. Heldigvis vokser mange børn derfor fra køresyge, men nogle må leve med det gennem det meste af livet.

DER FINDES FLERE LØSNINGER

Medicin kan i nogen grad afhjælper køresyge, men ofte er medicin forbundet med uheldige bivirkninger som sløvhed og sløret syn, ikke helt det man ønsker, når man skal ud for at opleve noget. Mange forældre er derfor tilbageholdende med at give medicin til deres børn, blot fordi man skal ud at køre.
En løsning uden medicin helt fri for disse bivirkninger og som ikke kræver planlægning før køreturen burde selvsagt være at foretrække.

EN MODERNE PRAKTISK LØSNING

En moderne løsning der bygger på gammel viden, nemlig akupressur er blevet en unik mulighed for dem der kender det, og er parat til en anden løsning end medicin.
Akupressur-påvirkningen sker helt af sig selv med et håndledbånd der kendes under navnet SEA-BAND.
SEA-BAND virker efter de samme principper som akupunktur – bare uden nåle. Det er et behageligt, elastisk håndledbånd der ved hjælp af en akupressurknap giver et konstant tryk på det vigtige akupressurpunkt P6.

TIL BÅDE BØRN OG VOKSNE

Det anbefales at tage SEA-BAND på inden rejsen. Akupressurbåndet leveres i en lille æske, så man altid kan have det med på rejsen – det kan bruges igen og igen.

SEA-BAND kan fås på apoteket og hos Matas eller købes i denne webbutik.