FAQ

Hent dokument

HVAD ER SEA-BAND..?

Sea-Band er et elastisk akupressurbånd, der giver et svagt vedvarende tryk på det vigtige akupressurpunkt P6, der findes under hvert håndled. Behandlingen aktiverer populært sagt ”kroppens eget forsvar mod kvalme” og kvalmen forsvinder eller bliver reduceret.

HVORNÅR SKAL JEG TAGE BÅNDET PÅ..?

Generelt tager man Sea-Band på forebyggende. Sea-Band vil typisk virke efter 5-10 minutter også selvom kvalmen er begyndt.

HVORDAN PLACERER JEG BÅNDET RIGTIGT..?

Læg dine tre midterste fingre på undersiden af håndleddet som vist på tegningen i æsken. Punktet ligger nu lige under din pegefinger mellem de to sener. Gentag fremgangsmåden på det andet håndled. Det er vigtigt at placere Sea-Band rigtigt. Virkningen kan forstærkes ved at masere let på akupressurknappen nogle sekunder. (se tegning)

HVOR LANG TID TAGER DET INDEN BÅNDET VIRKER..?

Virkningen begynder typisk 5 til 10 minutter efter at båndet er placeret korrekt. Du kan fremskynde virkningen ved at masere let på akupressurknappen.

KAN JEG BÆRE SEA-BAND HELE TIDEN..?

Det kan du godt, men det anbefales at tage det af når man sover. Hvis båndet strammer eller hånden, hæver tager man det af en tid.

VIRKER BÅNDET PÅ ALLE PERSONER..?

Der findes enkelte personer som kun reagerer begrænset eller hvor virkningen udebliver ved denne behandling.

HVOR MANGE GANGE KAN BÅNDET ANVENDES..?

Sea-Band kan anvendes igen og igen og kan håndvaskes 3 til 5 gange.

FINDES BÅNDET I FLERE FARVER..?

Sea-Band universal og Sea-Band mama fås i farven sort. Sea-Band mama-båndet virker på samme måde som universalbåndet. Til børn fås det i farverne pink og blå. Børn kan også anvende det sorte universalbånd. I web-butikken fås Sea-Band i flere farver.

HVORDAN VIRKER TILFREDSHEDSGARANTIEN..?

Med det originale Sea-Band følger tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke bliver tilfreds med dit Sea-Band refunderer Sea-Band Danmark det fulde beløb for købet – direkte til dig, uanset årsag og hvornår båndet er købt. Kunden skal blot sende båndet til Sea-Band Danmark sammen med kvitter­ingen fra butikken. Adressen står på æsken.

Effektive løsninger uden medicin

Find det produkt du skal bruge

Shop produkter