Fortrydelsesret

Ved forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via Internettet har forbrugeren 14 dages lovmæssigt fortrydelsesret. Dog har Sea-Band Danmark udvidet denne fortrydelsesret til ikke at udløbe. Det vil sige, du kan altid kontakte os og fortryde dit køb og sende dit Sea-Band retur og få pengene tilbage.

Ønsker du at returnere din vare, kan du indlevere eller indsende varen til Sea-Band Danmarks adresse eller nægte modtagelsen af varen ved postlevering. 

Ønsker du at returnere din vare, kan du sende en mail til info@seaband.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Krediteringen indbefatter hele produktprisen.
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren. 

Sea-Band returnerer beløbet typisk inden 3 dage, men senest inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

Tilfredshedsgaranti/ tilbagekøb
Du kan uanset årsag altid returnere dit Sea-Band eller Hay-Band. Send det til nedenstående adresse sammen med kvittering og dit telefonnummer.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du kun kan få fragtomkostninger for fremsendelse af varen tilbage.

Returnering 
Du skal selv betale for at pakken returneres. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer, kan tilbagekøbs-beløbet blive reduceret og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi har dog aldrig taget denne begrænsning i anvendelse.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:
Sea-Band Danmark
Kejsegårdsvej 6
8500 Grenaa

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Effektive løsninger uden medicin

Find det produkt du skal bruge

Shop produkter