Fortrydelsesret

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via Internettet har forbrugeren 14 dages lovmæssigt fortrydelsesret. Dog har Sea-Band Danmark udvidet denne fortrydelsesret til ikke at udløbe. Det vil sige du kan altid kontakte os og fortryde dit køb og sende dit Sea-Band retur og få pengene tilbage.

Ønsker du at returnere din vare kan du indlevere eller indsende varen til Sea-Band Danmarks adresse eller nægte modtagelsen af varen ved postlevering. 

Hvis du nægter modtagelsen af varen, vil vi opkræve det faktiske beløb det koster at varen ryger retur til os.

Ønsker du at returnere din vare kan du sende en mail til info@seaband.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Krediteringen indbefatter hele produktprisen.
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren. 

Sea-Band returnerer beløbet typisk inden 3 dage, men senest inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

Tilfredshedsgaranti
Du kan uanset årsag altid returnere dit Sea-Band eller Hay-Band. Send det til nedenstående adresse sammen med kvittering og dit telefonnummer. Vi ringer dig op for at aftale en kontooverførsel. Kunden får refunderet det fulde beløb for købet.

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:
Sea-Band Danmark
Kejsegårdsvej 6
8500 Grenaa

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.