Graviditetskvalme - Andres erfaringer

GRAVIDITETSKVALME – ARMBÅND MOD KVALME

Uopfordret har vi, Sea-Band Danmark, modtaget disse kommentarer fra kvinder, hvor Sea-Band har været en hjælp mod graviditetskvalme. Det er brugernes personlige oplevelser og erfaringer fra dagligdagen. Det er ikke et udtryk for at behandlingen altid løser problemet, men undersøgelser understøtter, at de fleste kan hjælpes helt eller delvis med det originale Sea-Band

 

DEM KAN JEG VARMT ANBEFALE!

I Ude og Hjemme beder Signe fra Ribe om gode råd til sit barnebarn, som er gravid og har meget kvalme.

"Jeg døjede meget med kvalme under min graviditet, og jeg fadt nogle armbånd, der hedder Sea-Band, som man kan få i håndkøb på apoteket.
Dem kan jeg varmt anbefale! Fem minutter efter jeg havde sat dem om begge håndled, gik min kvalme væk. Og dem må man have på 24 timer i døgnet. Jeg kunne mærke stor forskel, når jeg tog dem af, så gik der ikke længe før kvalmen kom igen. Jeg havde dem på hele tiden, også når jeg sov, for ikke at vågne op med kvalme.

Sandra

  Hej – Nu har jeg modtaget mine Seabands i lørdags. – Tak for super service. Et helt fantastisk produkt, som jeg har anbefalet mange, derfor den store bestilling. Har haft døgnkvalme pga. graviditet og seaband har stort set holdt mig kvalmefri. – Så TUSIND TAK FOR DET.

   Min hustru, som er gravid i 10. uge, har de sidste 3 uger – ligesom ved tidligere graviditeter – lidt af meget voldsom kvalme, som har bevirket, at hun næsten intet kan holde i sig, og at hun nærmest har været konstant sengeliggende.
   Lettere desperat valgte jeg derfor at investere i Seaband, og jeg må sige, at jeg håbede det bedste, men vel et eller andet sted var lidt skeptisk. Min skepsis blev heldigvis gjort til skamme.
   Vi modtog armbåndene i lørdags, og ganske hurtigt viste effekten sig, og tog toppen af kvalmen. Således kunne hun pludselig spise næsten normalt, og fik langsomt energien tilbage. Når hun tager armbåndene af om natten eller når hun skal i bad, vender kvalmen dog straks tilbage med fuld styrke.
   Med venlig hilsen og stor tak!

    Hej. Jeg har modtaget mine Seaband i dag og det er jo ganske enkelt fantastisk. Jeg har haft graviditetskvalme og opkast i 4 uger og været totalt invalideret af det. Nu har jeg ikke kastet op hele dagen. Det er jo et utrolig billigt og nemt produkt, og tro mig, har man haft kvalme, er man villig til at gøre hvad som helst!

     Efter at have lidt af stærk kvalme og opkastninger hver halve time i løbet af de første graviditetsmåneder, blev jeg anbefalet Seaband. Fra det øjeblik jeg tog dem på, forsvandt det stærke ubehag, og opkastningerne holdt fuldstændigt op. Tog jeg dem af, vendte kvalmen og opkastningerne tilbage. Det var effektivt og gjorde min graviditet til en meget bedre oplevelse.
     Med venlig hilsen

     Charlotte Mailand

      Det er helt fantastisk dette her. Jeg er gravid, og har lidt af svær kvalme de sidste fjorten dag, hvorunder jeg også har været sygemeldt fra mit arbejde. Jeg modtog armbåndene i dag og satte dem straks på. Det har gjort underværker, eller også er det et helt fantastisk sammentræf, at min kvalme er på retur. Nu er det til at holde ud, jeg skal aldrig have disse armbånd af igen!!!

       Effektive løsninger uden medicin

       Find det produkt du skal bruge

       Shop produkter