HAY-BAND - Brugerne siger

Prøv en metode som erstatning eller supplement til din nuværende behandling. HAY-BAND er en medicinfri mulighed som mange har glæde af.

Bliv tilfreds med dit HAY-BAND eller få ubetinget pengene tilbage.

Måske vil du også gerne kunne sige som disse...

  • Nu har min far gået med sit HAYBAND i 14 dage og allergien er fuldstændig væk. Ingen røde øjne eller løbenæse. Dorthe Terkelsen 
  • Det er simpelthen et enestående produkt, som min mand slet ikke kan undvære. (Kirsten Rosendahl) 
  • Nu har jeg heldigvis fundet et sted, hvor man stadig kan købe Hayband, og har skyndt mig at bestille 2 stk., for jeg ved det virker. Rikke Mortensen 
  • Har kendskab til 3 andre, som også med stor succes med Hay-band for andet år i træk. Så kan kun varmt anbefale det til alle de allergikere, der lider, når pollensæsonen er over os.
    Mette Christensen 
  • Utroligt men sandt - Det er fantastisk at få noget som hjælper. 
  • Det er en lettelse at sove med armbåndet på og kunne vågne den følgende morgen uden kløende øjne og den velkendte stikkende svie i halsen. Martin Sun 
  • Hayband har næsten erstattet både næsespray og antihistaminer 
  • Synes at det virkede næsten med det samme. Tog det på når jeg fik nyse-anfald – det tog ca. 10 min, så holdt nysene op.

Læs mere om disse udsagn herunder..

Ingen røde øjne eller løbenæse mere…

Min far har det sidste halve års tid haft store gener pga. pollenallergi. Han har prøvet alt der findes af øjendråber, tabletter og næsespray, desværre uden held og en masse penge mindre. En dag ved en tilfældighed, læser min fars kone om HAYBAND og tænker, det må vi prøve. Nu har min far gået med sit HAYBAND i 14 dage og allergien er fuldstændig væk. Ingen røde øjne eller løbenæse.

Min far udtrykker det selv som et mirakel. Nu bestiller jeg et HAYBAND til min søn på 10 år og håber på, at han også bliver sin allergi kvit (-:

Dorthe Terkelsen

Min mand har lidt af voldsom allergi…

Min mand har lidt af voldsom allergi, specielt over for græsser, i over 30 år og har indtaget alskens piller, dråber og spray, som kun delvis har hjulpet, og som samtidig har medført søvnighed, sløvhed og træthed.
Vi læste så om Hay-Band og tænkte, at det kunne da ikke skade at prøve produktet. Stor var vores forbløffelse, da allergien fuldstændig forsvandt, når han tog båndet på.
Glemte han det – var allergien der straks igen.
Ydermere følger allergien ham geografisk, da vi er i Frankrig forår og efterår og således er udsat for græsserne en stor del af året.
Det er simpelthen et enestående produkt, som min mand slet ikke kan undvære.
Med venlig hilsen
Kirsten Rosendahl

For jeg ved at det virker..!

Min mor lider af alle krydsallergier på birkepollen, tager forebyggende medicin og får alligevel allergiske anfald.
Jeg har haft rigtig gode erfaringer med Seaband til min yngste søn, som tidligere kunne blive køresyg på en tur på 30 km. Nu beder han selv om at få båndene på…

Så da jeg så, der også var et bånd mod høfeber/allergi købte jeg et Hayband til min mor.
Hun var virkelig overrasket over hvor godt det virker. Hun tager sin forebyggende medicin, og når hun mærker symptomer, tager hun Hayband på, masserer godt ovenpå punktet for hurtig effekt, og så forsvinder symptomerne ret hurtigt.

Nu ville jeg så købe et til min søn og mig selv, da vi begge mærker når tallet for græspollen er højt. Jeg blev meget overrasket over at finde ud af, at det ikke er i handelen i år pga utilstrækkelig dokumentation for virkningen. Hvad kan der ske ved at trykke folk på armen? Det vildeste der kan ske er, at man har spildt sine penge og dem kan man få tilbage.

Nu har jeg heldigvis fundet et sted, hvor man stadig kan købe Hayband, og har skyndt mig at bestille 2 stk., for jeg ved det virker, og synes det er langt at foretrække frem for piller man bliver ør i hovedet af.

MVH Rikke Mortensen

Det hjalp rigtig meget…

Tak for et rigtig godt produkt, ærgerligt dokumentationen ikke var god nok til det danske marked.

Min søn lider meget af græsallergi. Sidste sommer, da han var 4 år gammel, købte jeg et armbånd til ham. Og det hjalp rigtig meget. Han har stadig allergi-symptomer, men med armbåndet er det meget mere tåleligt for ham, og han ber selv om at få det på. Har kendskab til 3 andre, som også med stor succes med Hay-band for andet år i træk. Så kan kun varmt anbefale det til alle de allergikere, der lider, når pollensæsonen er over os.

Med venlig hilsen
Mette Christensen

Utroligt men SANDT 

Har i år ikke taget nogen form for medicin. Har endda slået græsset 1 gang denne sommer. :o) Har haft voldsom græsallergi i 35 år.
Har tidligere fået indsprøjtning. Har prøvet alt – forebyggende akupunktur har nedsat medicinforbruget til øjendråber og næsespray. Har kun brugt øjendråber 3 gange siden jeg begyndte med Hayband den 20/6-09. Det er fantastisk at få noget som hjælper.

Læs artikel

Bruger det på 2. sæson

“Jeg har rigtig gode erfaringer med hay-band og bruger det på 2. sæson. Det tager de fleste af mine symptomer – inklusiv trætheden!
Det er en lettelse at sove med armbåndet på og kunne vågne den følgende morgen uden kløende øjne og den velkendte stikkende svie i halsen.
Jeg har i år anbefalet det til mine kollegaer med høfeber, som alle fire har ligeså gode erfaringer med det, som jeg.”
Martin Sun

Jeg har brugt hay-band som et supplement...

- eller som det eneste ved løbeture, hvor jeg kan undgå løbenæse og andre symptomer. Jeg synes godt om det som et supplement, da jeg synes at det ikke er så flot og bekvemt at gå med.

100 % for mig 

Har haft 2 Hay-Band, men nu kan ikke finde dem. Hayband hjælper 100% på mig, har ikke brugt medicin siden jeg startede for 2-3 år siden.

Det er fantastisk! 

Efter i årevis at have været ked af sommeren pga. min allergi, har jeg nu for første gang i 10 år slået græsset, klippet hæk og ordnet bede uden at være bange for min allergi. Det er fantastisk!

Jeg har brugt Hay-band som supplement

Jeg har brugt Hay-band som supplement i den periode hvor allergien har været værst, men kunne desværre ikke mærke nogen effekt.

En stor lettelse i det daglige 

Jeg bruger nu kun en pille om morgenen, og intet andet. Har haft stor glæde af den hurtige effekt, når problemet er opstået. Jeg har haft dage hvor jeg har brugt det forebyggende, og har så slet ikke fået symptomer. En stor lettelse i det daglige.

I år har jeg suppleret med hay-band 

Har lidt meget af høfeber siden 1975. Har hvert år fået indsprøjning med binyrebarkhormon. Sidste 8-9 år har nøjes med næsespray og øjendråber, da jeg har fået forebyggende behandlinger med akupunktur. I år har jeg suppleret med hay-band båndet.

Hayband har næsten erstattet både næsespray og antihistaminer 

Er dog fortsat med astma-medicinen, som jeg anvender i hele min allergi sæson. Har anvendt antihistaminer på de dage hvor pollentallene har været meget høje. Næsespray er jeg helt stoppet med.

Hayband har været en befriende fornemmelse 

Jeg har haft høfeber siden mine tidlige teenageår, og har været mere og mere plaget som årerne er gået. Har reageret voldsomt på indsprøjtninger af binyrebark, og antihistaminer har været/er sløvende, Så Hayband har været en befriende fornemmelse.

Kunne mærke en forskel med det samme 

Synes at det virkede næsten med det samme. Tog det på når jeg fik nyseanfald – det tog ca. 10 min, så holdt nysene op, jeg gik med det ca. 1 time havde ingen symptomer i den tid, derefter kunne der gå et par timer så begyndte jeg måske igen, jeg tog det så på igen, hvor det havde samme virkning.

Effektive løsninger uden medicin

Find det produkt du skal bruge

Shop produkter