Hvem bruger SEA-BAND?

SEA-BAND ER EN EFFEKTIVE METODE TIL AT AFHJÆLPE KØRESYGE OG SØSYGE, OG VIRKER EFTER FÅ MINUTTER

Det originale Sea-Band virker ved at give et svagt tryk på akupressurpunkter under håndleddene – samme princip som akupunktur, bare uden nåle. Løsningen er til både børn og voksne og er et klart alternativ til køresygemedicin.
SEA-BAND kan bruges igen og igen og er en enkel og sikker metode, der blot aktiverer kroppens eget forsvar mod kvalme.

SEA-BAND fås på Apoteket, i Matas og Helsebutikker, eller du kan bestille det fra denne webbutik. Bestil her

Artikler:

  GRAVIDITESKVALME KAN AFHJÆLPES UDEN BEKYMRINGER

  Op mod 80 % af alle kvinder, der er gravide oplever graviditetskvalme.
  Mange gør ikke noget ved kvalmen af frygt for at skade barnet, men for de fleste findes der en enkel løsning.

  Kroppen har sit eget forsvar mod kvalme som blot skal aktiveres. Med akupressurbåndet Sea-Band, der virker efter samme principper som akupunktur – bare uden nåle, kan du behandle dig selv. Sea-Band aktiverer kroppens eget forsvar mod kvalmen og mange vil opleve at kvalmen helt forsvinder i løbet af 5-10 minutter eller bliver reduceret, mens enkelte ikke vil opnå nogen virkning.

  Akupressur har vist imponerende resultater med hensyn til at lindre graviditetskvalme, og har klaret sig godt igennem adskillige kliniske forsøg. De kvinder, der blev behandlet med akupressur, kastede ikke op eller kun sjældent i forhold til placebogruppen og anfald var mildere og kortere. Det er dog vigtigt, at båndene placeres korrekt, og det er meget enkelt at lære. Efter at have gennemgået de kliniske undersøgelser udtalte den engelske journalist Anne Woodham
  “Hvor længe kan vi tillade os at ignorere denne enkle behandlingsform”.

  Akupressur er en mild, sikker og ret effektiv behandling mod kvalme og opkast under graviditeten, og en god metode til selvhjælp.

  Læs kommentarer fra nogle af de debatsider der kører på internettet om gravides erfaringer.

  Kvalme og opkast er kendte bivirkninger i forbindelse med kemoterapi. Undersøgelser viser, at brugen af akupressurbånd kan reducere kvalme og opkast i forbindelse med behandlingen.

  Akupressurbånd bliver i dag mest brugt til at forebygge eller reducere kvalme og opkast i forbindelse med transportsyge, men båndet benyttes også til at forebygge eller lindre kvalme og opkast i forbindelse med kemoterapi eller kvalme ved anden medicinsk behandling samt efter bedøvelse.

  Båndet bygger på viden om afhjælpning af kvalme med akupunktur og akupressur. Metoden er især kendt og anerkendt i England hvor akupressurbåndet SEA-BAND fremstilles.

  Effektive løsninger uden medicin

  Find det produkt du skal bruge

  Shop produkter