Sea-Band og 10 særlige tips til at komme graviditetskvalmen til livs

KOM GRAVIDITETSKVALME TIL LIVS: SEA-BAND OG 10 SÆRLIGE TIPS

Graviditetskvalme er ubehageligt, og op mod 80 procent af alle gravide kæmper med kvalmen. Sea-Band er løsningen på at komme graviditetskvalmen til livs. Men udover Sea-Band er der nogle særlige tips, som du kan bruge mod den ubehagelige kvalme.

Syltede agurker til morgenmad, saltlakrids til frokost og makrel i tomat til aftensmad. Og hyppige besøg ved toiletbrættet, mens sveden drypper fra panden. Men sådan behøver det ikke at være. Med Sea-Band og særlige tips kan du undgå graviditetskvalme. Ta' dit Sea-Band på og følg vores 10 særlige tips mod graviditetskvalme.

10 TIPS TIL AT KOMME GRAVIDITETSKVALMEN TIL LIVS

  1. Lider du af morgenkvalme, er det første du bør prøve akupressurbåndet Sea-Band. I de fleste tilfælde kan du med denne enkle metode kontrollere din kvalme og afhjælpe eller lindre ubehaget evt. supplere det med et eller flere af nedenstående tips.

  2. Spis lidt, inden du står op. Kvalmen kommer som regel om morgenen, fordi du ikke har spist længe, og dit blodsukker er faldet.

  3. Spis ingefær fra den friske rod. Det mindsker graviditetskvalme i første trimester.

  4. Spis lette måltider, gerne hver anden eller hver tredje time, så du undgår tom mave.

  5. Bananer, mandler, havregryn, ristet brød, tvebakker, kiks og knækbrød kan dulme kvalmen.

  6. Drik danskvand. Kulsyren kan virke kvalmestillende.

  7. Spis langsomt og tyg maden grundigt. Det hjælper både på kvalmen og på fordøjelsen.

  8. Nattesøvnen er vigtig, og hvil også i løbet af dagen, hvis det er muligt. De fleste kvinder er trætte i de første uger af graviditeten, og det kan forstærke kvalmen.

  9. Undgå kaffe, sort te og cigaretrøg.

  10. Luft ud. Frisk luft kan lindre kvalmen.


Og husk også at minde dig selv om, at kvalmen er en god ting. Det er udtryk for, at barnet boltrer sig i en sund moderkage

Effektive løsninger uden medicin

Find det produkt du skal bruge

Shop produkter