Kan det virkelig passe?

For ca. 12 år siden fik jeg kendskab til SEA-BAND. Mit barnebarn blev meget køresyg, blot ved en kort tur. Det måtte prøves – og det hjalp. År senere i Australien, havde hun glemt sine SEA-BANDs, men her kunne de købes på enhver tankstation, blot i en anden udgave.

En familie i min omgangskreds skulle på bilferie til Italien for første gang. Jeg foreslog de medbragte SEA-BANDs – i det tilfælde, at børnene skulle blive køresyge. Børnenes mor syntes det var noget pjat, men når jeg nu insisterede, kunne de da godt tage dem med. Et par dage senere hørte jeg fra dem. Uden Seabands var turen blevet et mareridt – midt nede i Tyskland fik begge børn kvalme – men den forsvandt da de fik SEA-BANDs på. Til stor undren – kunne det virkelig passe? Derefter havde børnene det altid på når der skulle køres.

Jeg har desuden selv brugt SEA-BANDmod svimmelhed, der opstår ved virus på balancenerven. Straks jeg nu mærker svimmelheden (oftest i stressede perioder) tager jeg SEA-BANDs på og det hjælper mig.