Transportsygen helt kvit

Vi har en lille søn på 3 år, som desværre led af voldsom transportsyge, hvilket betød, at vi i visse tilfælde har holdt os hjemme for hans skyld. Vi var kede af at skulle fylde diverse medikamenter på et lille barn uden at kende til hverken virkning eller bivirkning.

Men med lidt søgen på nettet fandt vi SEA-BAND og hvilken lykke. Nogen siger at troen kan flytte bjerge, men hvor meget kan et lille barn på 3 år tro på at et par smarte orange armbånd virker mod transportsyge!!!

Vi er netop kommet hjem fra en herlig juleferie på Bornholm, hvor vi selv har kørt turen fra Jylland til Sverige og sejlet derfra til Bornholm, endda i blæsevejr og ikke en eneste gang har der været antydning af transportsyge eller utilpashed hos vores lille søn. Vi er bare så glade for dette produkt og vil anbefale det med “store roser” til alle. Nu tager vi med glæde på tur i bil igen.

Jeg kan se at der her i forummet er flere som spørger på den nøjagtige placering af armbåndene og vores erfaring er, at på en barns arm kommer det sig ikke så nøje, da en barnearm jo er smallere end hos en voksen – det kan jo ikke undgås at armbåndene bliver pillet lidt ved og rykket lidt med når det sidder på et barn!!!