Mor vi skal huske at skrive til dem der laver SEA-BAND

KÆRE SEA-BAND

Vores søn Mikkel på 9 år har siden han var spæd, lidt rigtig meget af transportsyge. Bare vi skulle køre 20 km op til mine forældre, kunne han nå at kaste op 2 gange, så vi har altid sørget for at have poser og våde klude i bilen, samt en vandflaske med koldt vand.

Det har været så slemt, at det i mange tilfælde har hæmmet ham i gode oplevelser, fordi det første han har spurgt om var, “hvor langt skal vi køre?”….da han ved, at han bliver syg.
Vi har prøvet alt hvad man kan få fra apoteket – det eneste det gør er, at det sløver ham, men han bliver syg alligevel.
I foråret hørte vi om SEA-BAND, og vi besluttede at købe dem da vi skulle på familiebesøg på Bornholm (han blev næsten altid søsyg på båden).

Vi tog båndene på, da vi startede bilen, og tog dem først af da vi var i Rønne. Og i kan tro at det var en GLAD og LETTET dreng…….for, som han sagde direkte og spontant til os…..”Mor vi skal skrive til dem der laver SEA-BAND– og sige at de VIRKER !!!! ” 😉

Som sagt – så gjort ! 🙂 En STOR TAK skal lyde fra både mig, Mor Lotte, Far Søren og vores søn Mikkel …….i har sørget for at han nu nyder at komme afsted i bil/bus/færge/fly, og er ikke længere nervøs og usikker. 😉

Mange hilsner

Lise Lotte Boelsmand & Mikkel Boelsmand Nielsen